President-ølet

the-donald6nye

7 Fjell Bryggeri:
The Donald Ignorant IPA

Etter at Donald Trump slo til og ble valgt til USAs 45. president på bekostning av forhåndsfavoritten Hillary Clinton, er det vel ingen tvil om at ukas øl er The Donald fra 7 Fjell Bryggeri i Bergen.

Nå må det sies med en gang at The Donald Ignorant IPA ikke ble brygget for å støtte Trumps kandidatur, snarere tvert imot, for ølet var rett og slett en advarsel til amerikanerne mot å velge Donald Trump til president i USA.

Som vi alle vet, det hjalp lite.

Her i Ølspalten er det selvsagt mest interessant om ølet smaker godt eller ikke, og godt smaker det. Den saken er klar!

7 Fjell Bryggeri har flere ganger tilkjennegitt at de ikke anser IPA med alkoholstyrke på 4,7 prosent som ekte India Pale Ale. Tidligere har bryggeriet vært ute med Fake IPA. Nå er turen kommet til The Donald Ignorant IPA: «This is not a real IPA, and The Donald is not really presidential», skriver bryggeriets daglige leder Jens Eikeset på flaskeetiketten.

Det kan så være, men ølet, som er oppkalt etter milliardæren, forretningsmannen og nå USAs neste president Donald Trump, er ufattelig rikt på smak. Det er et oransjeaktig, uklart øl (4,7 prosent) med et gulhvitt skum og en fantastisk, fruktig humleduft. Ølet byr på mye gressaktig bitterhet kombinert med en overveldende fruktighet, samt en streng og god ettersmak.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s